Renovlies behang glad


Schilderen of behangen: wat is goedkoper?
Volledig behangen kamers zijn een comeback aan het maken. Het begon met een combinatie van schilderen en behangen, maar nu is behangpapier weer helemaal trendy. Met name glad renovlies behang.  Het opnieuw populair worden van behangpapier heeft ertoe geleid dat er nu eindeloze tinten, patronen en texturen beschikbaar zijn. De technologische vooruitgang in digitaal printen heeft ook voor nieuwe ontwerpen gezocht, met aangepaste afbeeldingen die nu als achtergrond beschikbaar zijn.

Duurzaamheid
Verf kan gemakkelijk schilferen en moet af en toe worden bijgewerkt. In ruimten met hoge vochtigheidsgraden moet een waterdichte verf worden gebruikt om schade te voorkomen. Over het algemeen moet een kamer elke 3-5 jaar opnieuw worden geverfd, soms vaker in gebieden met veel verkeer. Er zijn nieuwe verfsoorten op de markt die je kunt afwassen, bijvoorbeeld als je kind zich uitgeleefd heeft met een kleurpotlood op de muur of als er iets wordt gemorst. Op die manier hoef je de muur niet opnieuw te schilderen, het nadeel is wel de afwerking van schilderen. Schilderen oogt meestal ruw en minder visueel aantrekkelijk.

Je zou er misschien niet aan denken, maar er bestaat behangpapier dat bestand is tegen huisdieren en slijtage van kinderen. Renovlies behang glad is een modern behang dat duurzaam is en ook gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor om het even welke kamer in je huis. Als je huisdieren of kleine kinderen hebt maar je wilt wel graag behang, dan is renovlies de beste optie.

Kosten
Het is over het algemeen goedkoper het gladde renovlies behang te gebruiken om gelijk welke kamer te op te frissen. Het behang heeft een zeer lange levensduur, zodat de kosten in de loop van de tijd gelijk blijven aan schilderen of het gebruik van standaard behangpapier. Wij durven zelfs te zeggen dat het een pak goedkoper is. Als je iemand bent die om de paar jaar het interieur wil aanpassen, dan kun je beter voor renovlies gaan. 

Waar je ook rekening mee dient te houden, is dat de dekkracht van goedkope verf meestal aan de lage kant is. Drie lagen kunnen nodig zijn in plaats van twee lagen van een betere kwaliteit. Dus, als je goedkope verf gebruikt en er zijn meerdere lagen nodig om de gewenste afwerking te bereiken, kunnen de kosten aanzienlijk oplopen en is het gebruik van renovlies en nadien verven voordeliger.

 

 

Wilt u een totaal pakket? inclusief aanbrengen door een professional? Ga naar onze site glasvezelbehangers.nl voor onze dienten site en vraag een offerte aan. https://www.glasvezelbehangers.nl/offerte-aanvragen/

 

 

© 2011 - 2022 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel