Overschilderbaar renovlies

Overschilderbaar renovlies eenvoudig online bestellen

Wie wanden wil verstevigen en imperfecties weg wil werken, kan kiezen voor renovlies behang. Zoals mensen dit behang kennen, heeft het echter wel een nadeel: het is vaak niet overschilderbaar. Het gevolg is dat de renovlies laag wordt behandeld alvorens deze overschilderd kan worden, of er wordt gekozen om een tweede behanglaag van normaal behang aan te brengen. Dat is gelukkig niet nodig. Wij bieden je overschilderbaar renovlies dat je direct kunt bestellen in onze webshop.

Welke soorten overschilderbaar renovlies zijn er?

Er zijn meerdere soorten renovlies behang. Regulier renovatievlies uit ons assortiment is altijd standaard overschilderbaar. Deze behangsoort is verstevigd met vezels. Hoewel dit zijn uitwerking niet mist, heeft dit geen effect op de uitstraling van het behang. Het is volledig glad en structuurloos en kan dus direct overgeschilderd worden. Zoekt u maximale stevigheid, dan is glasvlies renovlies de beste keuze. Dit behang is verstevigd met glasvezel. Het is optimaal geschikt om wanden die niet in optimale conditie zijn of die veel beschadigingen hebben, te verstevigen. Traditiegetrouw is de structuur van dit behang zichtbaar en voelbaar. Dat maakt overschilderen zonder behandeling niet ideaal. De structuur zal namelijk zichtbaar blijven en dat is niet wat u wilt wanneer u gaat voor een egale wand. Gelukkig kan Glasvezelbehang.nl u overschilderbaar renovlies met glasvezel bieden. Met dit nieuwe type behang werkt u wanden direct af, of u nu nog gaat schilderen of niet.

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over overschilderbaar renovlies? Stel deze gerust. Wij helpen u graag. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor hulp bij het vinden van het juiste soort behang. Wat voor u het beste behang is, is afhankelijk van uw budget, maar ook van de staat van de wanden waarop u het behang gaat aanbrengen. U bestelt bij ons alle benodigdheden eenvoudig: van behang tot bijbehorende lijm en muurverf.

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel