Renovlies glasvlies

Renovlies glasvlies voor het perfect renoveren van wanden

Renovlies staat voor “renovatievlies”. Dit geeft u een goed idee van waar u dit type behang voor kunt gebruiken. Er zijn twee soorten renovlies die u kunt onderscheiden. Normaal renovlies is al extra sterk behang dankzij toepassing van verstevigende vezels. Wilt u echt maximale stevigheid dan kunt u kiezen van renovlies glasvlies. Glasvlies renovlies is nog verder versterkt. Niet met reguliere vezels, maar met het bijzonder sterke glasvezel. Dit maakt dit behang tot het ideale soort voor iedereen die wanden wil renoveren of verstevigen.

De toepassing van renovlies glasvlies

U gebruikt renovlies glasvlies op wanden die oneffen of behoorlijk beschadigd zijn. Door zijn dikte en verstevigde structuur kunt u met dit behang wanden doeltreffend renoveren. Wanneer het slechts enkele plekken betreft, kan stucwerk oplossing bieden. Wanden die op meerdere plekken behoorlijk beschadigd zijn, worden echter een stuk mooier en steviger wanneer u deze in hun geheel aanpakt. Daar is dit behang speciaal voor ontwikkeld. Wat renovlies glasvlies zo ideaal maakt, is dat het een totaaloplossing is. De wand hoeft niet te worden voorbewerkt en het behang hoeft niet te worden nabehandeld. Bij sommige typen glasvlies kan het zo zijn dat u een lichte structuur ziet en voelt. Of u dit wilt, is natuurlijk afhankelijk van uw voorkeur. Wilt u dit liever niet, dan is het goed om te weten dat Glasvezelbehang.nl u ook een nieuw type renovlies glasvlies kan leveren dat geheel egaal is. Hiermee werkt u een ruimte in een keer af en bovendien kan dit behang overschilderd worden.

Neem contact met ons op voor advies of bij vragen

Investeren in renovlies glasvlies betekent investeren in een zeer duurzame oplossing die uw wanden lange tijd in perfecte conditie zal houden. Als expert op het gebied van glasvezelbehang kunt u niet alleen al uw behang en toebehoren bij ons bestellen, maar kunt u ons ook bereiken voor advies. Wij vertellen u graag meer over het aanbrengen van dit type behang en het vinden van de juiste oplossing.

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel