Glasvezelbehang bestellen

Glasvezelbehang.nl is onderdeel van glasvezelbehangers
8.8/10

Maak een keuze uit ons assortiment
Aan de slag met Glasvezelbehang! 


Hebt u veel m2 en wilt u het werk uitbesteden?

Vraag een offerte aan.   Binnen 10 minuten de offerte vanaf 100 m2

 


 

Glasvezelbehang

Uw muur behangen met glasvezelbehang

Als u uw muur op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang. Glasvezel behang is de verzamelnaam voor glasweefselbehang, glasvliesbehang en renovliesbehang. Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. In onze webshop vindt u meerdere soorten behang, in maten vanaf 1 vierkante meter. Zo kunt u uw aanschaf helemaal afstemmen op uw wensen.

Aan de slag met glasvliesbehang

Een van de soorten glasvezel behang is glasvliesbehang of renovlies behang. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas. Glasvlies van ons onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is bij andere leveranciers. Ons artikel de glasvlies 40200 is mooi egaal van structuur en eenvoudig aan te brengen omdat het heel dicht geperst is heeft dit glasvlies/renovlies geen structuur en is deze eenvoudig door de doe-het-zelver aan te brengen.  Het zit buitengewoon strak tegen uw muur aan, en wordt dan ook door behangers en schilders door heel Nederland aangeraden. Op glasvezelbehang.nl vindt u verschillende soorten glasvliesbehang, glasvezelbehang, glasweefselbehang. Wij letten er bij het inkopen altijd op dat we alleen de hoogste kwaliteit willen verkopen. Dit komt voornamelijk uit Duitsland en Scandinavië.

Open systeem

Het is belangrijk dat u rekening houd met vocht dat uit de muur moet kunnen doortrekken, Glasvezelbehang is een verzamelnaam van alle geweven en geperste glasdraden, het geperste is vlak en strak en geweven word glasweefselbehang genoemd. Glasweefsel bestaat van zichzelf al uit veel mineralen bestanddelen waarbij renovlies meer toevoegingen heeft zoals papier en cellulose. Glasvlies is ook meer een mineraal product en hierdoor ook meer damp open, artikel 40200 is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen omdat het volledig damp open is, het is ook makkelijk te verwerken en soepel en strak om de hoeken. Artikel 40200 word ook wel renovlies genoemd omdat het dezelfde uitstraling heeft alleen meer het voordeel heeft dat het damp open is.

 

 

Het beste glasvliesbehang of renovlies behang of glasweefselbehang bij glasvezelbehang.nl

Glasvezelbehang.nl is een website die is opgezet door glasvezelbehangers.nl en kunnen hierdoor veel informatie geven over de kwaliteteits producten we werken samen met professionele behangers en schilders en fabrieken en daarom kunnen we op deze manier meer uitleg over het behang geven. U vindt op onze website alle informatie die u nodig heeft en wat we u allemaal te bieden hebben betreft glasweefselbehang Reno vliesbehang Glasvezelbehang en glasvliesbehang. Samen met u kunnen we online via de chat of mail dan bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten glasvezelbehang, en hoe dit er in uw situatie het mooist uit komt te zien.
 

© 2011 - 2020 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel