Wat is glasweefselbehang?

Glasweefselbehang is geweven en in verschillende structuren verkrijgbaar het bekenste is het standaard ruitje wat we in ziekenhuizen en kantoren zien.

Glasweefselbehang is in verschillende grammen/diktes verkrijgbaar dit kan ook misleidend zijn, bijvoorbeeld de chinese producten die op de markt zijn hebben een hogere aantal grammen maar zit minder glasvezels in en hierdoor word het produckt dus kunstmatig zwaar geproduceerd.

Glasweefselbehang van glasvezelbehang.nl is voor de professionele markt en tevens nu ook beschikbaar voor de consumenten markt.

Designs zijn duurder en ook met een aparte inslag geweven en kost dus meer tijd om te produceren, ons glasweefselbehang  word naukeurig nagekeken op kwaliteit en de juiste dikte voor de stabiliteit als het aan de muur zit, bouwmarkt kwaliteiten zijn niet stabiel en hierdoor krijg je geen mooi resultaat het glasweefselbehang golft aan de muur en zit dus geen rechte lijn in als het opdroogt.

Designs glasweefselbehang wat wij aanbieden zijn van hoge kwalitiet en hoeft u niet naar de grams te kijken, voor het standaard ruitje hebben wij verschillende diktes waarvan een 140gr/m2 uitstekend op de naden aansluit(bij Glasweefsel is dit belangrijk bij Glasvlies niet)

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel