Renovlies glad


Duurzaam behangen: renovlies voor elke kamer in je huis
Renovlies of glasvezelbehang is een speciaal soort coating voor muren, dat wordt bereikt door het weefproces van het behang. Het behangpapier wordt in feite gebreid met glasgarens van verschillende dikte en dichtheid, zoals bijvoorbeeld een wollen trui. Hierna wordt het weefsel geïmpregneerd met een speciale samenstelling om het een stabiele vorm te geven. Glasvezel is een nieuw en populair afwerkingsmateriaal, dat opvalt tussen een aantal andere afwerkingsmaterialen. Glad renovlies is geschikt voor elke kamer van je huis en is een zeer krachtig hulpmiddel om bijna elk hoekje van je kamers te renoveren zonder extra kosten van tijd en geld, terwijl tegelijkertijd een hoogwaardige ecologische omgeving en een uniek wandontwerp wordt bereikt.

De details van naderbij bekeken
Absolute brandveiligheid geeft het behangpapier uniekheid: het brandt niet en ondersteunt geen brand.  Het renovlies kan niet alleen in elke kamer worden gebruikt, maar ook voor de muren op plaatsen waar mensen evacueren in het geval van brandgevaar. Bovendien geeft het behang in geval van brand geen schadelijke stoffen af. Ook is renovlies glad perfect om te schilderen, omwille van de gladde structuur. Daarnaast bevat glasvezelbehang geen vinyl of andere schadelijke stoffen. Het is volledig samengesteld uit natuurlijke en milieuvriendelijke componenten, namelijk: klei, kwartszand, kalksteen en soda. Na het impregneren wordt de geweven stof verwerkt op basis van zetmeel (dat ook een natuurlijk bestanddeel is). Met renovlies kun je het natuurlijke klimaat in elke kamer van je huis handhaven, wat altijd een goede invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Duurzaam behangen
Glasvezel is een van de meest duurzame materialen met heel wat mogelijkheden. Het gladde renovlies wordt zelfs gebruikt in vliegtuigen. Het speciale behangpapier versterkt en beschermt om het even welk oppervlak tegen schokken en andere beschadigingen. Bovendien is het volledig beschermt tegen de handen en voeten van de allerkleinsten in huis. 

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel