Dik vliesbehang

Er is gewoon behang en er is vliesbehang. Werken met vliesbehang of met regulier behang maakt nogal verschil. Vliesbehang is standaard al behoorlijk dikker dan regulier behang. Binnen het aanbod van vliesbehang kunt u echter kiezen voor dik vliesbehang. Is regulier vliesbehang 150 gram, daar is dik vliesbehang zelfs 180 gram. De term dik vliesbehang staat feitelijk echter voor regulier vliesbehang, dat al behoorlijk dikker is dan normaal behang. Extra dik vliesbehang is overigens perfect geschikt voor probleemmuren. U kent ze vast wel, muren met extra veel scheuren en naden.

Vlies behang dik

Ja, vlies behang is dik. Dat verklaart ook meteen dat dit behang veel sterker is dan normaal behang. Het scheurt veel minder snel, terwijl het gebruik van vliesbehang toch al meer voordelen biedt. Zo vlekt u niet bij het aanbrengen en ontstaan veel minder snel blaasjes. Vliesbehang krimpt niet of nauwelijks en ook het aanbrengen van vlies behang dik of regulier vliesbehang is buitengewoon eenvoudig. U lijmt als u vliesbehang gebruikt alleen de muur in, het behang zelf hoeft niet ingelijmd te worden. Vervolgens plaatst u het behang op de muur. Een behangtafel is bij het werken met vliesbehang dus niet nodig. Vliesbehang is dik, en dat voelt u meteen. Zeker als u het vergelijkt met andere soorten van behang,

Dikke vliesbehang

Met regulier vliesbehang van 150 gram kunt u vaak al prima uit de voeten. De meeste mensen kiezen dan ook voor deze uitvoering. Mocht u echter daadwerkelijk probleemmuren hebben, dan is het kopen van dikke vliesbehang in de vorm van een vliesbehang van 180 gram een prima mogelijkheid. Overigens is er ook dunner vliesbehang beschikbaar. Dit behang is 120 grams en is weer perfect als ondergrond voor als u uw muren wilt verven om zo een volledig egale en perfect afgewerkte muur te realiseren.

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel