Complete woningen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Materiaal sets voor complete woningen

Wil je je complete woning voorzien van glasvezelbehang of direct alle materialen voor een kamer kopen? Wij hebben twee verschillende sets samengesteld, waardoor je direct genoeg materialen in huis hebt om complete woningen te behangen.

Wat zit er in een glasvezelbehang set?

Wij hebben twee sets samengesteld, deze staan hieronder weergegeven.

Set 1 (250m2):

  • 5 rollen glad renovlies behang (open structuur);
  • 30 liter minerale muurverf;
  • 50 liter glasvezel behanglijm.

Set 2 (50m2):

  • keuze uit glasvlies of renovlies behang 50m2;
  • 10 liter minerale muurverf;
  • 10 liter glasvezel behanglijm.

Voor de gemiddelde woning wordt ongeveer 250 á 300 m2 behang gebruikt. Is jouw woning groter of kleiner dan gemiddeld? Laat ons dit dan even weten. De sets zijn aan te vullen met extra materiaal om jouw project perfect te laten verlopen.

Behangsets voor complete woningen kopen en aanbiedingen bij Glasvezelbehang.nl

Glasvezelbehangsets voor complete woningen koop je vanzelfsprekend bij Glasvezelbehang.nl. Onze website is opgestart door een organisatie van professionele behangers en schilders die hun kennis hebben gebundeld om de beste producten te selecteren. Wij kopen ons behang direct bij de fabrikant waardoor onze behangsets van uitstekende kwaliteit zijn en tegen een eerlijke prijs.

Heb je vragen over werken met de glasvezelbehangsets? Stel ze aan de behangspecialisten van onze klantenservice! Onze specialisten gaan graag samen met jou op zoek naar de producten die het beste bij jouw klus passen. Daarnaast krijg je waar nodig extra tips en tricks voor een beter resultaat. Samen met Glasvezelbehang.nl wordt jouw behangproject een succes!