Egaliseer behang

Toont alle 4 resultaten

15 m²

Glasvliesbehang

  • Glad
  • Maakt wanden egaal
  • Extra foamlaag

 205,65
25 m²

Glasvliesbehang

  • Glad
  • Maakt wanden egaal
  • Eenvoudig verwerkbaar

 213,35
25 m²

 166,25
25 m²

 158,75

Wat is egaliseer behang?

Egaliseer behang heeft een gladde uitstraling en heeft als primaire taak om wanden en plafonds weer mooi egaal te maken. Het is daarom logisch dat deze behangsoort veelvuldig wordt gebruikt bij het behangen van een niet-egale muur, die voorzien van gaten en/of oneffenheden. Naast deze eigenschap is het ook mogelijk om over het behang te verven of een andere behangprint te hangen.

Egaliseer behang behoort tot de categorie glasvezelbehang. In ons assortiment vind je onder andere Flatty en Flatty Plus. Dit zijn speciaal geprepareerde glasvliesproducten voorzien van een extra foamlaag. Kwalitatief sterk en voor een goede prijs. Dankzij deze producten worden ruwe ondergronden zoals glasweefsel, spachtelputz en tegels weer mooi glad.

Egaliseer behang kopen en aanbiedingen bij Glasvezelbehang.nl

Egaliseer behang kopen doe je natuurlijk bij Glasvezelbehang.nl. Onze website is jaren geleden opgestart door een organisatie van professionele behangers en schilders die hun kennis hebben gebundeld om de beste producten te selecteren zodat iedereen toegang heeft tot de beste kwaliteit. Mede daarom kopen we ons behang direct bij de fabrikant waardoor je bij Glasvezelbehang.nl gegarandeerd het mooiste en sterkste behang tegen de beste prijzen kan vinden met verschillende aanbiedingen.

Bij ons kan je alle producten per 1 meter bij bestellen. Daarnaast kunnen wij direct de juiste bijpassende lijm leveren. Zo is voor egaliseer behang de Plak-Plak lijm M290 een geschikte behanglijm.

Wellicht zit je nog met een aantal vragen die je verder kunnen helpen bij het kopen van deze behangsoort. In dat geval adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie zodat jij met een goede voorbereiding op zak kan gaan starten met je behangklus!