Glasvezelbehang ruit

Resultaat 1–15 van de 26 resultaten wordt getoond

Glasvezelbehang ruit

Met glasvezelbehang kunt u op een duurzame wijze behangen. Dit behang wordt ook wel renovlies genoemd. Kiest u voor een ruit, dan geeft dat een extra mooie uitstraling. Het behang is geschikt voor elke kamer in uw woning. Glasvezelbehang is eigenlijk een soort coating voor de muren. Dit komt door het weefproces van het behang. Het papier wordt als het ware gebreid met glasgarens van diverse diktes. Denk hierbij maar eens aan een wollen trui. Daarna impregneert men het weefsel met een speciale samenstelling. Dit geeft het behangpapier een stabiele vorm.

Kenmerken van ruit glasvezelbehang

Het glasvezelbehang ruit is erg sterk en daarom zeker duurzaam. Een voordeel hiervan is ook dat het vrij gemakkelijk aan te brengen is. Glasvezelbehang op de muur plakken is zeker niet moeilijker dan behangen met gewoon behang. Daarnaast is het renovlies geschikt om over te schilderen. Een groot voordeel is ook de brandveiligheid waar dit behang voor zorgt. Dit papier zal absoluut niet gaan branden. Ook ondersteunt het geen brand. Glasvezel bevat geen schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld vinyl. Het is gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke onderdelen. Dit zijn de componenten die gebruikt zijn: kwartszand, soda, klei en kalksteen. Als het impregneren afgerond is, wordt de stof verwerkt op basis van zetmeel. Dit is dus ook een natuurlijk component. Zo is het glasvezelbehang nog gunstig voor de gezondheid ook.

Online bestellen van ruit glasvezelbehang doet u bij Glasvezelbehang.nl

Glasvezelbehang met een ruitje bestelt u bij Glasvezelbehang.nl. Deze shop is opgestart door professionele schilders en behangers. Zij hebben veel ervaring met glasvezelbehang. Het was hun passie om ook mensen die zelf thuis klussen de beschikking te geven over kwaliteitsbehang. Koopt u het behang bij bouwmarkten of op een ander adres, dan is het altijd even opletten of het wel in orde is met de kwaliteit. Bij ons bent u daarvan verzekerd. Wij zijn er ook voor professioneel advies. Brengt u binnenkort een keer een bezoek aan onze showroom? Wij helpen u op een deskundige wijze.