Renovlies 200 gram

Toont alle 5 resultaten

Renovlies 200 gram

U weet zeer waarschijnlijk dat u uw wanden kunt behangen met speciaal, verstevigd behang. Renovlies 200 gram is hiervan een perfect voorbeeld. Renovatievlies behang is papieren behang dat is versterkt met speciale vezels. Regulier renovlies is al zwaarder en sterker dan normaal behang en kent doorgaans een gewicht van 150 gram. Met 200 gram renovlies weet u zeker dat u investeert in bijzonder sterk en zeer duurzaam behang dat uw wanden er weer perfect uit laat zien, imperfecties verwijdert en langdurig beschermt.

Wanneer kiest u voor renovlies van 200 gram?

Voor veel wanden geldt dat renovlies van 150 gram voldoet. Wanneer de wande grotere oneffenheden of beschadigingen kent, is kiezen voor renovlies van 200 gram de beste optie. Vaak denken mensen dat een wand niet meer geschikt is voor behang omdat deze te oneven of te beschadigd is. Voordat u overgaat op andere maatregelen, is het goed om u te laten informeren over de mogelijkheden van zwaarder renovlies. Heeft u vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u namelijk graag. Bij een beschadigde of oude wand wordt er vaak overgegaan tot tijdrovende egalisatie of het stucen van zeer veel verschillende plekken. Dat is lang niet altijd nodig. Met extra dik renovlies van 200 gram kunt u ook iets grotere oneffenheden en scheuren perfect wegwerken.

Een ruime keuze

Als specialist op het gebied van structuurbehang bieden wij u diverse soorten renovlies. Ook bij deze zwaardere renovlies rollen heeft u een uitgebreide keuze. Bent u op zoek naar renovlies van 200 gram dat u niet verder hoeft af te werken? Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar en ook kunt u kiezen voor behang met een decoratieve print. Overschilderen is altijd mogelijk. In onze webshop kunt u eenvoudig de gewenste rollen bestellen. U bestelt indien gewenst ook direct bijpassende lijm. Het aanbrengen van dit type behang kan door iedereen worden gedaan die ervaring heeft met behangen.