Renovlies 200 gram

Enig resultaat

25 m²

Renovlies behang

  • Glad
  • Steviger dan stucwerk
  • Voorgeschilderd

 100,05

Renovlies 200 gram

Je weet zeer waarschijnlijk dat je je wanden kunt behangen met speciaal, verstevigd behang. Renovlies 200 gram is hiervan een perfect voorbeeld. Renovatievlies behang is papieren behang dat is versterkt met speciale vezels. Regulier renovlies behang is al zwaarder en sterker dan normaal behang en kent doorgaans een gewicht van 150 gram. Met 200 gram renovlies weet je zeker dat je investeert in bijzonder sterk en zeer duurzaam behang dat jouw wanden er weer perfect uit laat zien, imperfecties verwijdert en langdurig beschermt.

Wanneer kies je voor renovlies van 200 gram?

Voor veel wanden geldt dat renovlies van 150 gram voldoet. Wanneer de wanden grotere oneffenheden of beschadigingen kent, is kiezen voor renovlies met een zwaarder gewicht de beste optie. Vaak denken mensen dat een wand niet meer geschikt is voor behang omdat deze te oneven of te beschadigd is. Voordat je overgaat op andere maatregelen, is het goed om je te laten informeren over de mogelijkheden van zwaarder renovlies. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je namelijk graag. Bij een beschadigde of oude wand wordt er vaak overgegaan tot tijdrovende egalisatie of het stucen van zeer veel verschillende plekken. Dat is lang niet altijd nodig. Met extra dik renovlies kun je ook iets grotere oneffenheden en scheuren perfect wegwerken.

Een ruime keuze

Als specialist op het gebied van structuurbehang bieden wij je diverse soorten renovlies. Ook bij deze zwaardere renovlies rollen heb je een uitgebreide keuze. Ben je op zoek naar renovlies van minimaal 200 gram dat je niet verder hoeft af te werken? Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar en ook kun je kiezen voor behang met een decoratieve print. Overschilderen is altijd mogelijk. In onze webshop kun je eenvoudig de gewenste rollen bestellen. Je bestelt indien gewenst ook direct bijpassende lijm. Het aanbrengen van dit type behang kan door iedereen worden gedaan die ervaring heeft met behangen.