Dik vliesbehang

Toont alle 2 resultaten

15 m²

Glasvliesbehang

  • Glad
  • Maakt wanden egaal
  • Extra foamlaag

 205,65
25 m²

 158,75

Dik vliesbehang

Er is gewoon behang en er is vliesbehang. Werken met vliesbehang of met regulier behang maakt nogal verschil. Vliesbehang is standaard al behoorlijk dikker dan regulier behang. Binnen het aanbod van vliesbehang kun je echter kiezen voor dik vliesbehang. Is regulier vliesbehang 150 gram, daar is dik vliesbehang zelfs 180 gram. De term dik vliesbehang staat feitelijk echter voor regulier vliesbehang, dat al behoorlijk dikker is dan normaal behang. Extra dik vliesbehang is overigens perfect geschikt voor probleemmuren. Je kent ze vast wel, muren met extra veel scheuren en naden.

Vliesbehang dik

Ja, vliesbehang is dik. Dat verklaart ook meteen dat dit behang veel sterker is dan normaal behang. Het scheurt veel minder snel, terwijl het gebruik van vliesbehang toch al meer voordelen biedt. Zo vlek je niet bij het aanbrengen en ontstaan veel minder snel blaasjes. Vliesbehang krimpt niet of nauwelijks en ook het aanbrengen van vlies behang dik of regulier vliesbehang is buitengewoon eenvoudig. Je lijmt als je vliesbehang gebruikt alleen de muur in, het behang zelf hoeft niet gelijmd te worden. Vervolgens plaats je het behang op de muur. Een behangtafel is bij het werken met vliesbehang dus niet nodig. Vliesbehang is dik, dat zal je meteen voelen. Zeker als je het vergelijkt met andere soorten van behang,

Dikke vliesbehang

Met regulier vliesbehang van 150 gram kun je vaak al prima uit de voeten. De meeste mensen kiezen dan ook voor deze uitvoering. Mocht je echter daadwerkelijk probleemmuren hebben, dan is het kopen van dikke vliesbehang in de vorm van een vliesbehang van 180 gram een prima mogelijkheid. Overigens is er ook dunner vliesbehang beschikbaar. Dit behang is 120 grams en is weer perfect als ondergrond voor als je je muren wilt verven om zo een volledig egale en perfect afgewerkte muur te realiseren.

Dik glasvliesbehang kopen en aanbiedingen

Dik glasvliesbehang kopen doe je het gemakkelijkst bij Glasvezelbehang.nl. Jaren geleden is deze website door een groep professionele schilders en behangers opgezet met als doel hun kennis te bundelen en de beste producten aan te bieden. Zo kopen we ons behang direct in bij de fabrikant waardoor je bij Glasvezelbehang.nl gegarandeerd het mooiste- en sterkste glasvliesbehang hebt tegen de beste prijzen. Als consument vertrek je altijd met een lach.

Het is voor te stellen dat je graag nog wat extra informatie wil over dik glasvliesbehang. In dat geval raden wij je aan contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen of een e-mail te sturen. Onze specialisten hebben meer dan voldoende kennis van alle behangonderwerpen en adviseren je graag zodat jij de beste materialen in huis kan halen.