Renovlies

Renovlies 150  gram is een product wat veel verwerkt word en is als alternatief voor stucwerk de juiste keuze het is  mooi egaal, is stootvast scheuroverbruggenf en heeft geen structuur. Ons nieuwe renovlies 160 gram/m2 is extra wit van kleur en is extra voorgeschilderd en heeft na het schilderen geen last van opstaande vezels dus u krijgt een super gladde afwerking. Wilt u een open product dat betekend dat het damp open is, dan kun je het beste de 40200 aanschaffen.

Wist u dat gemiddeld 4000 liter vocht in een nieuwbouwwoning zit? en dat dit er allemaal uit moet? Het is daarom verstandig om een open systeem te gebruiken zodat het niet kan zweten achter het behang en hierdoor geen ziektekiemen daardoor kunnen ontstaan. De nieuwe renovlies serie 40200 en de 40300 zijn damp open en hebben in combinatie met een minerale  muurverf afwerking een perfecte scheur overbruggende en schimmelvrije wand.

Het is ook nog extra stootvast, Let op alle producten kunt u per m1 bijbestellen. (ook de quality glass en de design glass zijn per m1 bij te bestellen)

Wilt u een totaal pakket? inclusief aanbrengen door een professional? Ga naar onze site glasvezelbehangers.nl voor onze dienten site en vraag een offerte aan. https://www.glasvezelbehangers.nl/offerte-aanvragen/

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel