Vliesbehang


Het gebruiksvriendelijke vliesbehang
Als u een keer iets anders aan uw muur wil hebben, overweeg dan eens vliesbehang. Deze behangsoort is een van de soorten behang die vallen onder de verzamelnaam glasvezelbehang. De naam zegt het daarbij al: deze behangsoorten zijn allemaal gebaseerd op glasvezels, die het behang steviger maken en die er een speciale structuur aan kunnen geven. Naast vliesbehang behang verkopen we ook nog glasvliesbehang, renovliesbehang en glasweefselbehang. Vliesbehang is gemaakt uit geperste glasvezels met een bijvoorbeel een vinyl top laag als het ware al bedrukt behang wat al klaar is.  Het is een behangsoort die verkrijgbaar is in verschillende patronen. De belangrijkste voordelen van deze soort behang zijn de sterkte van het materiaal, en het gemak waarmee u het aanbrengt op uw muur.

De kwaliteitsgarantie van glasvezelbehang.nl
Op onze websites glasvezelbehang.nl en vliesbehang.nvindt u een groot aanbod op het gebied van deze soort behang. Wij zijn een organisatie van professionele schilders en behangers, die met behulp van deze site duidelijk willen maken aan particulieren wat de voordelen zijn van behang dat gemaakt is van glasvezels. U moet weten dat bijvoorbeeld glasweefsel behang een geweven soort behang is en vliesbehang een geperste soort. om op uw muur aan te brengen moet u glasweefsel meer rekening houden met de diktes van het geweven materiaal.Dit komt door de structuur van het materiaal dat geweven is en deze in verschillende motieven verkrijgbaar zijn. In onze webshop vindt u vele verschillende structuren, die allemaal tot op de vierkante meter aan te schaffen zijn.

Bestel nu uw glasvezelbehang/vliesbehang
Bekijk de verschillende soorten behang online. We kunnen u ook adviseren welke soort behang het meest geschikt is voor uw huis en hoeveel u nodig heeft. Wij kunnen u de scherpste prijzen aanbieden, doordat wij onze voorraad rechtstreeks inkopen bij de beste fabrikanten in Duitsland en Scandinavië.

We hebben een aantal hardlopende  vliesbehang soorten geselecteerd op deze pagina, wilt u meer soorten en een uitgebreid assortiment vliesbehang? ga dan naar onze site www.vliesbehang.nl

per pagina
per pagina
© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel