Renovliesbehang


De voordelen van renovliesbehang
Renovliesbehang is een behangsoort die er niet alleen voor is om uw muren te verfraaien. Renovlies behang wordt namelijk ook gebruikt als haarscheur overbruggend materiaal. Professionals in de bouw gebruiken dit materiaal, maar het is ook een behangsoort die aan populariteit wint voor thuisgebruik. We raden dit behang niet alleen aan om uw muur te ondersteunen, maar renovlies behang is ook voor preventief gebruik. Elk huis werkt namelijk, en bij een nieuwbouwhuis kunnen op den duur ook haarscheurtjes ontstaan. Met renovlies behang werpt u dit proces een halt toe. Het woord reno in de naam staat er dan ook als afkorting van renovatie, voor een dampopen systeem ivm nieuwbouw vocht kunt u het beste beste artikel 40200 gebruiken voor een volledig vochtregulerend systeem in combinatie met een minerale muurverf afwerking.( meeste matte muurverven zijn wel damp open)

Diverse soorten glasvezelbehang
Renovliesbehang is een zogeheten soort glasvezelbehang. Deze behangsoort is opvallend, aangezien er, behalve in renovlies, papier in wordt gebruikt. De 40200 renovlies behang  bestaat volledig uit glasvezels, die geperst zijn. Op deze manier ontstaat een ijzersterk behang dat ook nog eens makkelijk te verwerken is.
Artikel 40200 is dus ook nog eens dampopen dat vooral bij nieuwbouw aan te raden is zodat er geen schimmel vorming ontstaat. 40200  is eenvoudig bij te snijden, en ook snel naadloos op uw muur aan te brengen. Je kunt het zelfs overlappen en dan dubbel doorsnijden, je haalt dan het overtollig behang wat onder door gesneden is weg en je krijgt dan een mooi naadloos resultaat. Maar je kunt het ook perfect stotend plakken dat is gewoon tegen elkaar aan baan tegen baan.  Het wordt aangeraden door behangers en schilders door heel Nederland. Op Glasvezelbehang.nl vindt u een breed assortiment Glasvezelbehang soorten, die louter en alleen bij topfabrikanten vandaan komen. Wij importeren onze voorraden direct bij producenten in Duitsland en Scandinavië, waar het beste glasvezelbehang of Renovlies behang vandaan komt. 

Kwaliteit en service bij Glasvezelbehang.nl
Op onze website vindt u het beste glasvezelbehang dat er te krijgen is. Wij verkopen diverse soorten renovlies behang, die u in elke gewenste hoeveelheid kunt krijgen. Alle behangsoorten zijn op onze website eenvoudig te bestellen. U kunt ook altijd een keer langskomen in onze fysieke showroom, waar wij alle soorten renovliesbehang bij elkaar hebben liggen. U kunt dan met eigen ogen de hoge kwaliteit van dit behang aanschouwen.

 

 

© 2011 - 2022 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel