Glasvliesbehang aanbrengen


Eenvoudig glasvliesbehang aanbrengen
Heeft u ertoe besloten om glasvliesbehang op uw muur te brengen? Wij zijn er dan van overtuigd dat u een goede keuze heeft gemaakt. Glasvliesbehang is, net als de andere soorten glasweefselbehang, mooi strak op uw muur aan te brengen. U hoeft daarvoor alleen maar ons stappenplan te volgen om tot het mooiste resultaat te komen. Als u kunt behangen, dan is ook glasvliesbehang aanbrengen een fluitje van een cent. Heeft u geen ervaring met behangen, dan zult u toch blij verrast zijn met het gemak van deze klus.

Vliesbehang aanbrengen
Gaat u glasvliesbehang aanbrengen, dan is het van groot belang dat u er eerst voor zorgt dat uw muur helemaal schoon en egaal is. Vul eventuele gaten in de muur op en haal andere oneffenheden weg. U wilt per slot van rekening dat uw nieuwe behang mooi strak op de muur komt te zitten. Hierna kunt u de stroken behang op maat gaan snijden. Let wel op dat u de stroken iets langer maakt dan uw muur hoog is. U kunt dan altijd bijsnijden, maar u weet in ieder geval zeker dat de stroken lang genoeg zijn. Breng nu de glasvezellijm aan op de muur en u bent er klaar voor om de stroken behang te gaan plakken.

De laatste stappen
U kunt nu het vliesbehang aanbrengen. Druk de stroken behang stevig op de muur en ga er eventueel nog met een stoffer of roller overheen. Op deze manier bent u er zeker van dat de stroken behang mooi strak op de muur zitten. Bij het aanbrengen van de volgende stroken moet u er daarbij op letten dat alles netjes aansluit. U kunt hiervoor zonder problemen de stroken een beetje laten overlappen en dan dubbel doorsnijden. Dit geeft vaak het meest naadloze resultaat.

 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel