Renovlies prijs


Op een duurzame manier de muren van jouw badkamer opfrissen
Het opschonen of verfrissen van muren is een snelle en eenvoudige manier om een kamer bij te werken. Of je nu kiest voor verf, renovlies behang of een combinatie van beide, er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Plaats
Badkamers en keukens zijn uiterst geschikt om je creativiteit los te laten. Als er een kleur of een afdruk is waarvan je houdt, maar je twijfelt om deze te gebruiken in een grote ruimte zoals de woonkamer, kan de badkamer de perfecte locatie bieden voor een overvloed aan kleuren of een waanzinnig behang patroon. Modern behang is relatief duurzaam, maar is niet het meest geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers. Behang heeft de neiging om in vochtige omgevingen van de muur af te pellen. Het is mogelijk om beschadigde delen te vervangen, maar het is moeilijk om een goede match te krijgen, zelfs als je extra rollen hebt van de originele batch. Voornamelijk omdat het zonlicht de resterende gebieden zal vervagen. In veel gevallen moet de hele kamer of muur opnieuw worden behangen om een onberispelijke afwerking te krijgen. Laat de prijs van renovlies je niet weerhouden om het te gebruiken in je badkamer. Renovlies prijzen liggen hoger dan die van traditioneel behang, maar op termijn is het wel goedkoper. 

Papier, verf of behang
In kamers met een hoge luchtvochtigheid is verf de betere keuze, want in tegenstelling tot behang kun je verf kopen die geschikt is voor zowel de keuken als de badkamer en die bestand is tegen vocht en schimmel. Als je beslist om een standaard behangpapier in een badkamer te gebruiken, kun je het beste een betegelde muur boven de lavabo en rondom het bad plaatsen om deze tegen spatten te beschermen. Een veiligere optie is om de onderste helft van de muur te betegelen en papier op de bovenste helft waar het minder snel gaat spetteren, maar deze manier is eigenlijk wat ouderwets geworden. Bovendien zul je om de paar jaar opnieuw moeten behangen om een hoogwaardige afwerking te behouden. De renovlies prijs kan je misschien afschrikken, maar het blijft de goedkoopste manier om jouw badkamer of keuken te renoveren op een duurzame manier. 

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel