Goedkoop renovlies behang


Misvattingen over de kostprijs van renovlies behang
Ondanks het grote potentieel van wandbekleding van glasvezel, zijn er nog steeds een paar misvattingen aan verbonden. De grootste misvatting is dat wandbekleding in glasvezel duur is en dat potentiële klanten door de initiële investering worden afgeschrikt. In dit artikel hebben we het over goedkoop renovlies behang of beter, waarom renovlies behang goedkoop is en niet duur. 

Langetermijndenken
In feite is de focus op de levensduur van projecten gebruikelijk in de bouwsector, zowel in de private als in de publieke sector. Klanten worden zich steeds meer bewust van het belang van langetermijndenken en voorschrijvers beginnen de levensduurprestaties te overwegen van materialen in plaats van alleen de eerste aankoop in gedachten te houden.

Renovlies behang is schok- en brandwerend, bestand tegen hoge intensiteiten, evenals schuren en stoten veroorzaakt door wielvoertuigen, stoelruggen of kinderspeelgoed -, wat allemaal leidt tot een verhoogde slijtage. Het is ook wasbaar en overschilderbaar en als je de juiste verf kiest, zullen de kleuren niet vervagen, waardoor muren voor heel wat jaren er goed blijven uitzien.

Zelfs als dit type behang mogelijk een hogere initiële investering vereist, door zijn unieke eigenschappen en vele voordelen, helpt het de kosten van reparaties en onderhoud te verminderen die je bij traditioneel behangpapier wel hebt. Dus, in zekere zin is renovlies behang goedkoop. 

Bedekt kleine defecten
In tegenstelling tot standaard behang, dat niet kan worden aangebracht voordat de muur goed is voorbereid (meerdere keren gepleisterd en geschuurd), anders zal het behang eventuele kleine defecten vertonen, bedekt en verbergt de geweven structuur kleine defecten. Je moet dus heel wat minder tijd en geld stoppen in de voorbereiding van de te behangen muren (alleen ruw schuren is nodig). En het goedkope renovlies behang heeft nog een ander voordeel: de relatieve stijfheid van het product, is in feite gunstig voor het verwerkingsproces. Het product niet kan worden opgevouwen en vuil worden.

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel