Goedkoop vliesbehang


De nieuwste woontrend voor het opfleuren van muren
Een relatief nieuw type behang is glasvezelbehang, dit behang is zeer geschikt voor scheuren in wanden. Heb je een oudere muur met wat scheuren erin? Versterk de muur door het gebruik van vezelbehang. Hierdoor wordt het risico op verdere scheuren aanzienlijk verminderd. 

Waarom is het goedkoop?
Decoratief goedkoop vliesbehang biedt uitstekende esthetische kenmerken met economisch voordeel. Dit soort behang laat niet alleen een robuuste indruk na, het is ook zeer duurzaam. Vliesbehang is misschien duurder in aankoop in vergelijking met papieren behang, maar toch is vliesbehang goedkoop. Wat bedoelen we hiermee? Nou, het gaat gewoon heel lang mee, terwijl je papieren of stoffen behang veel sneller zult moeten vervangen. Voorkeursgebieden voor het gebruik van decoratief glasweefsel zijn openbare gebouwen zoals scholen of medische klinieken, maar je kunt uiteraard ook het goedkope vliesbehang bij je thuis gebruiken. Vanwege de voor de hand liggende voordelen van dit behang, opteren al heel wat mensen voor vliesbehang. 

Waarom kiezen voor vliesbehang?
In tegenstelling tot conventionele wandbekledingen vormen water of vet geen probleem als je vliesbehang gebruikt, omdat het behang met water kan worden gereinigd en zo de hygiëne op je muren op peil blijft. Glazen behang is ook niet brandbaar. Daarnaast is het vervaardigd uit natuurlijke materialen en bevat het geen giftige componenten, waardoor het ideaal is voor gebruik in keukens en kinderkamers.

De voordelen van glasvezelbehang
Het is een eco-vriendelijk afwerkmateriaal dat geen groei van bacteriën of schimmel aantrekt. Op kwaliteit is het vergelijkbaar met gewoon glas. Het is een duurzaam en slijtvast materiaal met een levensduur van 30 jaar dat bestand is tegen een chemisch agressieve omgeving, waardoor je alle huishoudelijke producten kunt gebruiken. Bij het kiezen van reinigingsmiddelen moet vooral worden gekeken naar de kwaliteit van de verf die je hebt gebruikt. Verder trekt het geen statische elektriciteit aan en dus ook geen stof. Het vliesbehang creëert een gezond klimaat, omdat het een lusvormige structuur heeft die vergelijkbaar is met de structuur van een gebreide trui, waardoor het luchtdoorlatend is.

 

 

Wilt u een totaal pakket? inclusief aanbrengen door een professional? Ga naar onze site glasvezelbehangers.nl voor onze dienten site en vraag een offerte aan. https://www.glasvezelbehangers.nl/offerte-aanvragen/

 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel