Damp open systeem behang

Heeft u een nieuwbouwwoning laten bouwen? Niets is leuker als de bouw achter de rug is en u zich bezig kunt houden met de inrichting. Alleen dan komt de teleurstelling: de muren bevatten nog erg veel bouwvocht en nu kunt u de muur niet behangen met uw uitgekozen behang. U mag bij het betrekken van een nieuwbouwwoning er gerust vanuit gaan, dat er in uw woning nog zo’n gemiddeld 4.000 liter bouwvocht aanwezig is. Dit is begrijpelijk, want in cement en beton wordt nu eenmaal veel water verwerkt. Omdat u uiteraard niet een heel jaar wilt wachten, kunt u uw muren toch behangen met een damp open systeem behang.

Slim behangen met glasvezelbehang damp open

Nog steeds zijn er eigenaren van een nieuwbouwwoning die nog het klassieke bouwbehang gebruiken. Bouwbehang is speciaal behang die aan de muren gekleefd wordt om het uitzicht op een naakte muur te verbergen. Ondertussen krijgt vocht de mogelijkheid om uit de muren te trekken. Het kan tot wel zes maanden tot een jaar duren voordat een nieuwbouwwoning droog is. Bouwbehang is relatief saai behang en van dunne kwaliteit. Maar er is een alternatief. Met speciaal glasvezelbehang damp open, kunt u uw nog vochtig muren toch behangen en desgewenst schilderen. De damp open structuur zorgt ervoor dat vocht voldoende weg kan en schimmelvorming voorkomen wordt. U geniet met glasvezelbehang damp open van muren in eigen smaakt behangen en geschilderd. 

Glasvezelbehang damp is verkrijgbaar bij Glasvezelbehang.nl

In nieuwbouwwoningen kan veel vocht zitten, maar ook oude woningen kunnen een bron zijn van vocht en schimmelvorming. Mede door poreuze muren is er extra risico op een vochtige woning. Juist dan kan damp open systeem behang belangrijk zijn om de muren goed te laten drogen. Neemt u eens een kijkje in de webshop van Glasvezelbehang.nl als u op zoek bent naar glasvezelbehang of vliesbehang met damp open eigenschappen. Wij kunnen u zelfs een volledig glasvezel damp open set aanbieden, met vocht doorlatend behang en muurverf.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.