Glasvezelbehang overschilderen

Wil je graag glasvezelbehang overschilderen? Soms ben je namelijk gewoon echt uitgekeken op iets. Je kijkt elke dag naar de muren van de woonkamer of de slaapkamer en je voelt dat het tijd is voor iets anders. Wat denk je van glasvezelbehang schilderen? Dat zorgt voor een totaal andere look en je hoeft ook helemaal niet duur uit te zijn. Met welke kleur combineer je de mooie structuur van het glasvezelbehang? Of misschien twijfel je nog? Wij staan zeker klaar om je te adviseren.

Overschilderen van glasvezelbehang is populair

Glasvezelbehang overschilderen gebeurt tegenwoordig best vaak. Sowieso is dit behang de laatste jaren populair. Het is namelijk erg gebruiksvriendelijk en sterk. Daarom begrijpen we heel goed dat steeds meer mensen kiezen voor dit product. Een nadeel zou kunnen zijn dat het behang effectief maar in een enkele kleur verkrijgbaar is. Wil je nieuw glasvezelbehang, maar is het wel de bedoeling dat de muren een bepaalde kleur krijgen? Dan is overschilderen een goede optie. Alle kleuren zijn dan mogelijk. Koop je het behang bij Glasvezelbehang.nl, dan verzekeren we je ervan dat het altijd overgeschilderd kan worden. Het maakt daarbij helemaal niet uit welk behang je kiest.

Tips voor het overschilderen van glasvezelbehang

Om je goed op weg te helpen geven je graag een aantal tips die handig zijn bij het overschilderen van glasvezelbehang.

  1. Zorg er voor dat het behang heel strak op de muur zit. Is het oneffen aangebracht, dan ziet je dat ook als het geschilderd is. Dat zou jammer zijn.
  2. Begin bij de hoeken. Door eerst de hoeken af te werken (bij voorkeur met een kwast) voorkom je dat je onnodig knoeit of uitschiet met de roller. Daarna is het tijd voor de grotere oppervlakten.
  3. Schilder het behang baan voor baan. Het is belangrijk om iedere baan af te maken voordat u aan de volgende begint.

Meer weten over glasvezelbehang overschilderen? Onze behangexperts beantwoorden al je vragen. Neem contact met ze op door te bellen of door een e-mail te sturen.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.