Glasvezelbehang voorstrijken

Zelf je muren behangen en van te voren glasvezelbehang voorstrijken? Bij Glasvezelbehang.nl ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben onze shop geopend omdat we willen dat ook particulieren de beschikking hebben over behang van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een organisatie van ervaren schilders en behangers uit heel Nederland. Het behang en de voorstrijk die je bij ons bestelt is absoluut van uitstekende kwaliteit. Wij kiezen alleen voor de beste producenten uit Scandinavië en Duitsland. Impregneren of voorstrijken is belangrijk als je gaat behangen met glasvezelbehang. Dankzij onze rechtstreekse manier van inkopen weten wij de prijzen laag te houden. 

Het nut van glasvezelbehang voorstrijken

Glasvezelbehang voorstrijken heeft een belangrijke functie. Je maakt hiermee de wand namelijk water- en vuilafstotend. Je brengt dus eerst de voorstrijk aan en daarna is pas de wandbekleding zelf aan de beurt. Voorstrijk is een waterverdunbaar, geurarm impregneermiddel. De basis ervan is acryldispersie. Dit heeft zeer goede eigenschappen. Zo is het alkalibestendig en geeft het op zuigende ondergronden een effectieve verankering. 

Hoe werkt voorstrijken glasvezelbehang?

Ga je aan het werk met voorstrijken? Een voorstrijkmiddel mag je gelijkmatig en onverdund aanbrengen. Je kan zelf kiezen of je dit het liefst met een kwast of met een roller doet. Het is belangrijk om bij een behandeling van muren het product één op één te verdunnen met water, anders kun je last krijgen van overgrondering. De ondergrond moet altijd helemaal schoon en droog zijn. 

Tot zover alle informatie over het voorstrijken van glasvezelbehang. Wij geven je op onze websites verschillende praktische tips waar je profijt van zal hebben. Je mag ook contact met ons opnemen als je vragen hebt. Bij ons kun je rekenen op tips en adviezen van de allerbeste schilders en behangers.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.