Glasvezelbehang voorstrijken

Glasvezelbehang voorstrijken

U gaat zelf uw muren behangen met glasvezelbehang? Bij Glasvezelbehang.nl bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben onze shop geopend omdat we willen dat ook particulieren de beschikking hebben over behang van goede kwaliteit. Wij zijn een organisatie van ervaren schilders en behangers uit heel Nederland. Het behang en de voorstrijk die u bij ons bestelt, is absoluut van uitstekende kwaliteit. Wij kiezen alleen voor de beste producenten uit Scandinavië en Duitsland. Impregneren of voorstrijken is belangrijk als u gaat behangen met glasvezelbehang. Dankzij onze rechtstreekse manier van inkopen weten wij de prijzen laag te houden. 

Het nut van voorstrijken glasvezelbehang

Glasvezelbehang voorstrijken heeft een belangrijke functie. U maakt hiermee de wand namelijk water- en vuilafstotend. U brengt dus eerst de voorstrijk aan en daarna is pas de wandbekleding zelf aan de beurt. Wij geven u op onze websites verschillende praktische tips. U mag ook contact met ons opnemen als u vragen heeft. Bij ons kunt u rekenen op tips en adviezen van de allerbeste schilders en behangers. Voorstrijk is een waterverdunbaar, geurarm impregneermiddel. De basis ervan is acryldispersie. Dit heeft zeer goede eigenschappen. Zo is het alkalibestendig en geeft het op zuigende ondergronden een effectieve verankering. 

Hoe werkt voorstrijken glasvezelbehang?

Gaat u aan het werk met voorstrijken? Dit product mag u gelijkmatig en onverdund aanbrengen. U kunt zelf kiezen of u dit het liefst met een kwast of met een roller doet. Het is belangrijk om bij een behandeling van muren het product 1 op 1 te verdunnen met water. Anders kunt u last krijgen van overgrondering. De ondergrond moet altijd helemaal schoon en droog zijn. 

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.