Vliesbehang schilderen

Wil je graag vliesbehang schilderen? In dit blogartikel geven we je tips hoe je gericht aan de slag kan gaan met het verven van vliesbehang.

Tips voor als je glasvliesbehang over gaat schilderen

Wil je eens iets echt bijzonders doen met je muur? Overweeg dan eens glasvliesbehang op aan te brengen en hier overheen te schilderen. Ga je glasvliesbehang schilderen, dan heb je het voordeel van de structuur van het behang, en de kleur van de verf, die je helemaal aan jouw persoonlijke smaak kunt aanpassen. Vliesbehang verven is geen ingewikkelde klus, maar je moet wel aan een aantal dingen denken voordat je hieraan begint.

Tips voor vliesbehang verven

Voordat je aan het daadwerkelijke schilderen gaat beginnen, moet je er voor zorgen dat het behang strak op de muur zit. Er mogen geen oneffenheden onder het behang zitten, want deze ga je gegarandeerd zien als je aan het verven slaat. Houd er rekening mee dat wanneer je de verf gaat kopen dat glasvliesbehang twee lagen nodig heeft voor het mooiste resultaat. Tussen deze twee lagen door moet het behang ook 24 uur drogen. Het is daarbij aan te raden de eerste laag voor tien procent met water te verdunnen. Ga je glasvliesbehang schilderen, zorg er dan voor dat je hier goede materialen voor gebruikt. De verf moet mooi gelijkmatig op de muur aangebracht worden zodat je het beste resultaat krijgt. Verf de muur in denkbeeldige banen, waarbij je jezelf ervan moet verzekeren dat je elke baan helemaal afmaakt voordat je aan de volgende baan begint. Beginnen aan een volgende baan? Laat deze dan een klein stukje overlappen met de baan ervoor.

Glasvezelbehang koop je op Glasvezelbehang.nl

Voor de beste aanbiedingen op het gebied van glasvezelbehang ben je bij ons aan het juiste adres. Wij importeren ons behang direct van de fabrikanten, waardoor we je de beste prijs kunnen garanderen. Het behang op Glasvezelbehang.nl komt uit Duitsland en Scandinavië, waar de hoogste kwaliteit glasvezelbehang wordt geproduceerd.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.