Vliesbehang afwasbaar

Wist u dat vliesbehang afwasbaar is? Dat dit ook meteen een van de belangrijke redenen dat u deze behangsoort zo vaak in keukens terugziet. Normaliter is de combinatie van behang en keuken geen gelukkige. Met vliesbehang ligt dat nadrukkelijk anders. Mocht er al een vlek of vlekjes ontstaan, dan is vliesbehang afwasbaar en is de vlek even snel verdwenen als dat ie ontstaan is. Uw keuken wordt met vliesbehang zeer fraai. U heeft een onderscheidende keuken met behang in de keuken zijn tegeltjes immers vaak de norm.

Afwasbaar vliesbehang

Ideaal voor de keuken en eigenlijk in het algemeen, dit vliesbehang. Afwasbaar vliesbehang kan prima tegen een stootje en een vlekje. Met een vochtige doek is de vlek vaak gemakkelijk weer weg te halen. Dat hoeft u met regulier behang niet te proberen. Daar blijven vlekken zichtbaar en daardoor verliest het behang dus al snel de glans en de uitstraling. Het feit dat vliesbehang afwasbaar is, is slechts een van de voordelen die deze behangsoort te bieden heeft. Het is zeer sterk behang, behang dat bovendien zeer snel aangebracht kan worden. U hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm, het behang zelf hoeft dat niet. Dus blijft de behangtafel werkloos in het schuurtje. 

Afwasbare vliesbehang

Wilt u eens iets anders in de keuken, kies dan voor afwasbare vliesbehang. Een vlekje is dan snel weggewerkt waardoor het zich dus prima leent voor gebruik in de keuken, toch een plek waar eerder vlekjes ontstaan. Ook als u een gezin hebt met jonge kinderen is een vlekje op het behang snel opgelopen. Kiest u voor vliesbehang, dan is dat dus geen enkel probleem. Dan reinigt u uw behang heel simpel met een natte doek en is uw behang snel weer vrij van vlekken. Het tekent de veelzijdigheid van het sterke en zeer praktische vliesbehang.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.