Vliesbehang afwasbaar

Wist je dat vliesbehang afwasbaar is? Dit is ook meteen een van de belangrijkste redenen dat je deze behangsoort zo vaak in keukens terugziet. Normaliter is de combinatie van behang en keuken geen gelukkige. Met vliesbehang ligt dat nadrukkelijk anders. Mocht er al een vlek of vlekjes ontstaan, dan is vliesbehang afwasbaar en is de vlek even snel verdwenen als dat ie ontstaan is. Jouw keuken wordt met vliesbehang zeer fraai. Je hebt een onderscheidende keuken met behang in de keuken zijn tegeltjes immers vaak de norm.

Afwasbaar vliesbehang: wat doet het eigenlijk?

Afwasbaar vliesbehang is ideaal voor de keuken en eigenlijk in het algemeen. Dit soort behang kan prima tegen een stootje en een vlekje. Met een vochtige doek is de vlek vaak gemakkelijk weer weg te halen. Dat hoef je met regulier behang niet te proberen. Daar blijven vlekken zichtbaar en daardoor verliest het behang dus al snel de glans en de uitstraling. Het feit dat vliesbehang afwasbaar is, is slechts één van de vele voordelen die deze behangsoort te bieden heeft. Het is zeer sterk behang, behang dat bovendien zeer snel aangebracht kan worden. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm, het behang zelf hoeft dat niet. Zo blijft de behangtafel dus werkloos in het schuurtje. 

Afwasbaar vliesbehang in de keuken

Wil je eens iets anders in de keuken, kies dan voor het afwasbare vliesbehang. Een vlekje is dan snel weggewerkt waardoor het zich dus prima leent voor gebruik in de keuken, toch een plek waar eerder vlekjes ontstaan. Ook als je een gezin hebt met jonge kinderen is een vlekje op het behang snel opgelopen. Kies je voor vliesbehang, dan is dat dus geen enkel probleem. Dan reinigt je het behang heel simpel met een natte doek en is je behang snel weer vrij van vlekken. Het tekent de veelzijdigheid van het sterke en zeer praktische vliesbehang.

Mocht je nog een aantal vragen hebben of wat meer informatie over afwasbaar vliesbehang? Onze behangspecialisten willen je graag verder helpen. Stuur een e-mail of bel!

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.