Vliesbehang foto

Er zijn heel veel redenen te benoemen waarom u eigenlijk ook zou moeten kiezen voor vliesbehang en speciaal voor vliesbehang foto. Dit type behang is sterker, gemakkelijker aan te brengen en eveneens eenvoudiger weer te verwijderen. Met een foto personaliseert u uw vliesbehang zoals u dat wenst. U hoeft alleen maar even een geschikte foto aan te leveren en uw vliesbehang krijgt een wel heel persoonlijk tintje.

Foto vliesbehang

Vliesbehang wordt ook wel eens snelbehang genoemd. Daarmee wordt verwezen naar het feit dat u vliesbehang behoorlijk sneller aan kunt brengen dan regulier behang. Foto vliesbehang heeft een toplaag van papier of een vinyl, de rug wordt ook wel vlies genoemd, waarmee ook de naam van het behang verklaard is. U brengt lijm op de muur aan en plaatst vervolgens het vliesbehang foto op de muur. Het behang inlijmen is dus niet noodzakelijk. Een behangtafel is dus ook volstrekt overbodig. U merkt vervolgens dat het behang niet krimpt, niet vlekt en er geen blazen verschijnen, iets dat bij regulier behang nog wel eens aan de orde wil zijn. Door zelf een foto aan te leveren of een foto te kiezen uit het bestand dat de leverancier heeft, personaliseert u uw behang naar hartenlust. 

Vliesbehang met foto

Vliesbehang met foto maakt een ruimte uniek. Een foto van uw gezin aan de muur? Met vliesbehang is het prima mogelijk. Behalve dat blijkt vliesbehang foto gewoon veel sterker dan normaal behang. Vliesbehang zal ook veel minder snel scheuren en is bovendien gemakkelijker te verwijderen, voor als u uw kamer opnieuw en met een nieuwe foto wilt personaliseren. U haalt het aangebrachte vliesbehang er vaak gewoon droog af. Bovendien ontstaat veel minder schade aan de muur. Met vliesbehang foto wordt behangen een hobby en geeft u uw kamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook precies die uitstraling die u wenst.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.