Dutch Re-Move Glasweefsel- en Behangverwijderaar

vanaf:  29,96

Aantal Korting
0 - 1 0%
2 - 4 5%
5 - 9 10%
10 + 15%

Behangverwijderaar

  • Voor alle soorten behang
  • Verwijdert ook lijmresten
  • Laat stucwerk intact

Onze voordelen

Grote voorraad
Lage verzendkosten
Veilig betalen

Productinformatie

Dutch Re-Move Glasweefsel- en Behangverwijderaar is dé oplossing voor een transformatie zonder haken en ogen. Deze krachtige formule maakt behang verwijderen een plezierige en bevredigende taak, ongeacht je ervaringsniveau. Deze geavanceerde formule is ontwikkeld om het verwijderen van behang soepel en doeltreffend te maken. Het maakt niet uit of je te maken hebt met oud behang dat zijn tijd heeft gehad of dat je gewoon je ruimte een nieuwe uitstraling wilt geven – Dutch Re-Move staat voor je klaar.

Dutch Re-Move Glasweefsel- en Behangverwijderaar is met een speciale focus op glasweefselbehang ontworpen. Dit type behang kan vaak een uitdaging zijn om te verwijderen, maar met Dutch Re-Move wordt het een fluitje van een cent. Niet alleen verwijdert het behang, maar het laat ook je muur onaangetast achter door hardnekkige lijmresten te verwijderen zonder schade. Begin met een test, laat het 20 minuten inwerken, verwijder het behang en werk eventuele lijmresten bij met een strijker of spatel.

Als Dutch Re-Move niet meteen lijkt door te dringen, probeer dan eerst voorzichtig de bovenste laag van het behang te verwijderen voordat je verdergaat. Is het behang extra taai? Geef het oppervlak dan een lichte schuurbeurt voordat je Dutch Re-Move gebruikt. Dit zal een gladde verwijdering vergemakkelijken.

Met Dutch Re-Move Glasweefsel- en Behangverwijderaar in handen, staat niets je meer in de weg om je interieur een nieuwe uitstraling te geven. Deze krachtige formule zorgt voor een moeiteloze, probleemloze verwijdering van behang en laat je muren er als nieuw uitzien. Kies voor gemak en professionaliteit met Dutch Re-Move en ontdek zelf de voldoening van een vernieuwd interieur.

Specificaties Dutch Re-Move Glasweefsel- en Behangverwijderaar:

  • Inhoudsmaat: 5 en 10 kg
  • Rendement: 30 m² per kg
  • Eigenschap 1: geschikt voor alle soorten behang
  • Eigenschap 2: verwijdert ook lijmresten
  • Eigenschap 3: makkelijke verwerking