SAM Behanglijmroller

 6,19

Aantal Korting
0 - 1 0%
2 - 4 5%
5 - 9 10%
10 + 15%

Behanglijmroller

  • Voor alle soorten behang
  • Eenvoudig in gebruik
  • 18 cm

Onze voordelen

Grote voorraad
Lage verzendkosten
Veilig betalen

Productinformatie

De SAM Behanglijmroller met beugel is dé gamechanger voor elke behangklus. Met een innovatief ontwerp en doordachte functionaliteiten maakt de SAM Lijmroller behangen sneller, soepeler en bevredigender dan ooit tevoren. De unieke rollerstructuur van de SAM Behanglijmroller zorgt voor een gelijkmatige en consistente verdeling van de lijm. Dit vertaalt zich naar een professioneel eindresultaat, waarbij het behang strak en stevig op zijn plaats blijft. Geen zorgen meer over luchtbellen of losse randen!

Begin met het voorbereiden van je ondergrond: zorg ervoor dat deze schoon en droog is. Verwijder grondig alle stof, vuil en eventuele oude behangresten. Een gladde en goed voorbereide ondergrond legt de fundering voor een optimale hechting van het behang. Zorg ervoor dat je kiest voor kwalitatieve behanglijm die specifiek geschikt is voor het type behang dat je gebruikt. Het investeren in goede kwaliteit lijm heeft meerdere voordelen. Niet alleen leidt dit tot een duurzaam eindresultaat, maar het bevordert ook een betere hechting en minimaliseert de kans op luchtbellen en losse randen.

Wanneer je begint met het aanbrengen van de lijm, is het van groot belang om gelijkmatige druk uit te oefenen. Hiermee voorkom je ongewenste luchtbellen en zorg je ervoor dat de lijm gelijkmatig wordt verspreid over het oppervlak. Een goed afgemeten druk zorgt ervoor dat de lijm effectief hecht aan zowel het behang als de ondergrond.

Kortom, de SAM Behanglijmroller is de perfecte roller voor jouw behangklus. Vragen over werken met dit product, of andere benodigdheden? Stuur een berichtje of bel naar onze klantenservice, want onze medewerkers helpen je graag.

Specificaties SAM Behanglijmroller:

  • Lengte: 18 centimeter
  • Eigenschap 1: gelijkmatige en consistente verdeling van lijm
  • Eigenschap 2: ergonomische handgreep