Perfax Behangafweekmiddel

vanaf:  8,24

Aantal Korting
0 - 1 0%
2 - 4 5%
5 - 9 10%
10 + 15%

Behangafweek

  • Voor alle soorten behang
  • Eenvoudig en snel
  • Verwijdert lijmverf

Onze voordelen

Grote voorraad
Lage verzendkosten
Veilig betalen

Productinformatie

Perfax Behangafweekmiddel markeert het einde van vermoeiende en frustrerende behangverwijdering. Zeg vaarwel tegen het tijdrovende gepriegel en verwelkom een nieuwe dimensie van gemak. Deze indrukwekkende oplossing bevordert niet alleen het afweken van behang, maar laat tevens lijmverf opzwellen. Hierdoor wordt het gehele verwijderingsproces aanzienlijk vereenvoudigd. Stel je voor: geen urenlang schrapen, maar een soepele en efficiënte verwijdering.

Of je nu te maken hebt met traditioneel behang, vliesbehang of een andere variant daartussenin, Perfax Behangafweekmiddel staat garant voor een naadloze verwijdering. Met slechts één fles van 1000 ml, kun je een opmerkelijke oppervlakte van 150 tot 300 m² oud behangpapier aanpakken. Deze kleine investering zorgt voor groots resultaat, waardoor je tijd en energie bespaart voor andere aspecten van je project. De geavanceerde formule van Perfax Behangafweek is niet alleen krachtig in zijn effectiviteit, maar ook veilig in gebruik. Verwijder oude lagen behang en lijmverf zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen of gezondheidsrisico’s. Met Perfax kies je voor een verantwoorde aanpak.

Vragen over werken met deze, of andere benodigdheden? Onze deskundige klantenservice staat stand-by om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde ondersteuning tijdens je project. Van technische details tot praktische tips, ons toegewijde team staat klaar om jou te assisteren. Met Perfax Behangafweekmiddel wordt behang verwijderen een zorgeloze en efficiënte klus!

Specificaties Perfax Behangafweekmiddel:

  • Inhoudsmaat: 500 ml en 1 liter
  • Rendement: 150-300 m² per liter
  • Eigenschap 1: geschikt voor alle soorten behang
  • Eigenschap 2: effectief
  • Eigenschap 3: veilig in gebruik