Glasvezelbehang aanbrengen


Het aanbrengen van glasvezelbehang
Glasvezelbehang is een behangsoort die snel aan populariteit wint. Dit is niet verwonderlijk, want glasvezelbehang is een mooie behangsoort die stevig is, en daarnaast ook relatief eenvoudig aan te brengen. Bijsnijden is door de structuur bijvoorbeeld geen enkel probleem, en de stroken behang zijn goed naadloos naast elkaar te plakken. Het aanbrengen van deze soort behang verschilt wezenlijk niet veel van het aanbrengen van gewoon behang. Kunt u behangen, dan kunt u ook glasvezelbehang aanbrengen. Toch willen we u wat tips geven die u kunnen helpen bij het glasweefselbehang aanbrengen. U wilt per slot van rekening dat dit zo snel en soepel mogelijk gebeurt!

Glasvezelbehang aanbrengen
Zorg er om te beginnen voor dat de onderlaag helemaal schoon is en dat gaten zijn opgevuld. Een niet egale muur plakt minder goed en dit kan de kwaliteit van het plakken in gevaar brengen. Snijd hierna de de banen op maat. Houd bij het snijden wel de stelregel aan dat u ze iets langer maakt dan uw muur hoog is. Het overbodige stuk onderaan kunt u later weer afsnijden, maar dan weet u in ieder geval zeker dat de baan niet te kort is, wat voor grotere problemen zorgt. Smeer nu de glasweefsellijm op de muur. Denk er hierbij ook aan dat u iets breder smeert dan de baan breed is.

De laatste stappen van het glasweefselbehang aanbrengen
Breng nu de baan behang aan op de muur. Druk deze goed aan en let er goed op dat hij mooi strak tegen de muur aanzit. Ga er eventueel even met een roller overheen. De volgende baan kunt u nu het beste overlappend aanbrengen, zodat u er ook zeker van bent dat de structuur mooi doorloopt van de ene baan op de volgende. Dit levert altijd het mooiste effect op.

 

 

© 2011 - 2020 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel