Glasvezel behangen

Met glasvezel behangen

U wilt behangen met glasvezel? Dit behang is de laatste jaren bijzonder populair geworden. Dit is niet vreemd, want het is een van de mooiere soorten behang. Bovendien is het stevig en het aanbrengen is redelijk eenvoudig. Dankzij de structuur is bijsnijden bijvoorbeeld relatief gemakkelijk. De stroken zijn eenvoudig en naadloos naast elkaar te plakken. Eigenlijk is er maar weinig verschil tussen het aanbrengen van gewoon behang en glasvezelbehang. Heeft u geen moeite met behangen, dan heeft u dat ook niet met glasvezelbehang. Wilt u toch nog een aantal praktische tips? 

Tips voor aanbrengen van behang glasvezel

Wat is van belang bij glasvezel behangen? Allereerst zorgt u ervoor dat de onderlaag schoon is. Ook dient u de gaten op te vullen. Als de muur niet egaal is, dan blijft het behang minder goed plakken. Heeft u dit voorwerk afgerond, dan neemt u het behang erbij. U snijdt de banen op maat. Maak de banen altijd iets langer dan de hoogte van uw muur. Later kan dat extra stuk er gewoon weer afgesneden worden. Het zou jammer zijn als de baan te kort blijkt te zijn, dus dit is gewoon een soort voorzorgsmaatregel. Nu is het tijd om glasweefsellijm om de muur te smeren. Doe dat iets breder dan de baan breed is. Pak dan het behang en breng het aan op de muur. Het is belangrijk om het goed aan te drukken en om erop te letten dat het behang strak tegen de muur zit. Breng de volgende baan overlappend aan, zodat de structuur mooi doorloopt. 

Het behangen met glasvezel zorgt voor een mooi resultaat

Het behang van glasvezel geeft een mooi resultaat. U wilt nog behang bestellen? Dit kan online bij Glasvezelbehang.nl. Onze shop is opgezet door ervaren en professionele schilders en behangers. Wij zijn er dan ook zeker voor deskundig advies. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u. U wilt zeker weten dat u behang van uitstekende kwaliteit heeft? Dan moet u absoluut bij Glasvezelbehang.nl zijn. Wij leveren alleen de beste producten die verkrijgbaar zijn. 

 

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel