Renovatievlies 150 gram

Versterk uw wand met renovatievlies van 150 gram

Is het tijd om uw wanden aan te pakken? Dan is het verstandig om goed na te denken over wat u wilt. Behangen is altijd een goede optie, maar heeft u wel eens nagedacht over extra stevig behang? Renovatievlies van 150 gram is de perfecte manier om uw wanden te versterken. Dit biedt een aantal voordelen. U zorgt voor een langere levensduur en een wand die beter bestand is tegen stoten en krassen. Bovendien merkt u geen verschil in de uitstraling. Dit behang is overschilderbaar, structuurloos en net zo mooi als normaal behang.

Renovatievlies van 150 gram is altijd een goede keuze

Omdat renovatievlies van 150 gram optisch niet van normaal behang te onderscheiden is, is dit vrijwel altijd een goede keuze voor elk project. Groot of klein. De (geringe) extra investering die u doet ten opzichte van normaal behang zal zich blijven uitbetalen. Waar normaal behang vaak na een aantal jaar al minder mooi wordt of begint los te laten, blijft 150 gram renovatievlies lang mooi en zorgt dit voor wanden waar u geen omkijken meer naar heeft. Dit maakt het behang ook uitermate geschikt voor toepassing in een kinderkamer of hobbykamer.

Bestel eenvoudig online in onze webshop

In onze webshop bieden wij zeer veel verschillende soorten renovatievlies van 150 gram. Als specialist op het gebied van alle soorten behang bieden wij u kwalitatief behang tegen scherpe prijzen. Door te kiezen voor deze behangsoort bent u niet alleen gegarandeerd van extra stevigheid en bescherming, maar ook van behang dat eenvoudig te hanteren en aan te brengen is. Iedereen die ervaring heeft met behangen kan ook dit behang zelf aanbrengen. U hebt keuze uit verschillende kleuren, maar ook uit behang met een dessin. Bijbehorende lijm kunt u uiteraard ook bestellen. Indien u vragen hebt, staan wij voor u klaar om u te helpen.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.