Renovatievlies behang

Renovatie vliesbehang versterkt wanden

Een beschadigde wand, of wand die wel wat onderhoud kan gebruiken, kan op meerdere manieren worden aangepakt. Een uitstekende manier om wanden te verstevigen en eventuele beschadigingen weg te werken, is met behulp van renovatie vliesbehang. Dit zeer stevige behang zorgt niet alleen voor versteviging, maar maakt beschadigingen onzichtbaar en egaliseert kleine oneffenheden. Het heeft de uitstraling van regulier behang en kan indien gewenst overschilderd worden wanneer u een neutrale kleur bestelt.

Wat is renovatie vliesbehang precies?
Renovatie vliesbehang bestaat uit papier dat versterkt is met vezels. Dit maakt het behang extra sterk. Het kan in vrijwel elke ruimte worden gebruikt. Het behang is overschilderbaar, maar kan ook voorgeschilderd worden geleverd. Zeker op oudere wanden kan het zorgen voor een betere, nettere uitstraling en een optimale bescherming van de wand. Renovatie vliesbehang kan kleine scheurtjes in de wand wegwerken. Daarmee is het een uitstekend alternatief voor stucen. Een eenvoudiger alternatief, bovendien, want door de wand met dit behang af te werken weet u zeker dat u een consistente uitstraling krijgt zonder zwakke punten. Het behang wordt aangebracht met speciale lijm. Hierdoor hecht het uitstekend en zorgt het voor optimale stevigheid. Het is veel steviger dan regulier behang, maar biedt dezelfde voordelen. Een niet geheel gladde wand wordt met renovlies behang prachtig egaal en krijgt een duurzaam karakter.

Renovatie vliesbehang kopen

Renovatie vliesbehang kopen doet u bij Glasvezelbehang.nl. Wij bieden u diverse soorten in tal van kleuren en motieven. Bestel eenvoudig het benodigde aantal rollen in onze webshop tegen een uitstekende prijs. Indien u vragen heeft, kunt u deze uiteraard aan ons stellen. Omdat wij het behang leveren in verschillende diktes is er altijd een rol die perfect bij uw wensen en eisen past. Wij kunnen u adviseren over het soort behang dat het meest geschikt is voor uw project. 

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.