Renovatievlies 200 gram

Renovatievlies 200 gram herstelt bijna elke muur

Wanneer uw wanden niet meer in goede conditie zijn, oneffenheden vertonen of beschadigingen hebben, kunt u gebruikmaken van speciaal verstevigd behang om deze weer in optimale conditie te krijgen. Renovatievlies van 200 gram herstelt bijna elke muur. Deze reeds sterke behangsoort is in een zware uitvoering van 200 gram zeer geschikt voor het herstellen van bijvoorbeeld oude muren. Zo maakt u een ruimte weer aantrekkelijk en zorgt u tevens voor een goede bescherming tegen nieuwe beschadigingen. Bij wanden die op diverse plekken beschadigd zijn, is het aanbrengen van dit behang vaak de beste oplossing.

De veelzijdigheid van renovatievlies van 200 gram

200 gram renovatievlies is “heavy duty” behang. Voor wanden met kleine oneffenheden of beschadigingen volstaat het vaak om te kiezen voor een wat lichtere uitvoering, bijvoorbeeld van 150 gram. Echter, wanneer u maximale stevigheid en bescherming wenst, is renovatievlies van 200 gram de beste keuze. Voor zeer oneffen of beschadigde wanden is het zelfs een must. Dit dikke behang werkt zelfs grotere beschadigingen volledig weg. U verwacht het misschien niet, maar renovatievlies van 200 gram is behoorlijk veelzijdig. Zo is het onder andere direct overschilderbaar. Door te kiezen voor de juiste kleur of het behang te schilderen in de kleur van uw keuze, beschikt u direct over een afgewerkte wand. Het is eveneens mogelijk om bij ons rollen te bestellen met een decoratief dessin. Dit maakt het behang ook geschikt voor bijvoorbeeld het behangen van een kinderkamer of hobbykamer, of voor toepassing in bijgebouwen.

Bestel eenvoudig online

Glasvezelbehang.nl is een ervaren specialist op het gebied van glasvezel- en ander vezelbehang. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen uitstekende prijzen. In ons online assortiment vindt u renovatievlies van 200 gram alsmede andere soorten vliesbehang. Ook bijbehorende producten zoals lijm bestelt u eenvoudig online. Heeft u advies nodig? Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.