Renovatievlies behangen

Renovatievlies behangen is niet moeilijk
Renovatievlies behangen klinkt misschien lastig voor een leek of iemand die hier helemaal geen ervaring mee heeft. Niets is echter minder waar. Behangen met renovatievlies is net zo eenvoudig als behangen met een normaal soort behang. Sterker nog: door de extra stevige structuur zijn banen van dit behang vaak nog eenvoudiger te hanteren dan reguliere behangsoorten, die vaak snel scheuren. Kiezen voor dit type behang brengt echter nog veel meer voordelen met zich mee.

Waarom kiezen voor renovatievlies behangen?

U kiest ervoor om een muur (opnieuw) te behangen omdat u wilt zorgen voor een uitstraling waar u blij mee bent. Tegelijkertijd biedt die u echter ook de mogelijkheid om te zorgen voor extra stevigheid en een langdurig mooie uitstraling. Waarom zou u kiezen voor renovatievlies behangen? Omdat behangen met deze behangsoort optisch niet te onderscheiden is van normaal behang, terwijl het zorgt voor veel meer stevigheid. Dit type behang is geheel structuurloos. Het is glad en overschilderbaar en daarom geschikt voor vrijwel elke toepassing. Omdat het echter is verstevigd met speciale vezels, biedt het een veel betere bescherming dan regulier behang. Het is steviger, beter bestand tegen stoten en krassen en werkt bovendien kleine oneffenheden en scheurtjes in de wand effectief weg.

Eenvoudig zelf aan te brengen

Renovatievlies behangen is dus vrijwel hetzelfde als normaal behangen. Het behang is iets dikker en zwaarder en wordt aangebracht met behulp van speciale lijm. Wie wel eens zelf behangen heeft, zal dat ook prima kunnen doen met dit type behang. In onze webshop vindt u zeer veel verschillende soorten en kleuren. Als specialist op het gebied van allerlei soorten (glas)vezelbehang, bent u bij ons verzekerd van A-kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Ons ruime assortiment biedt iedereen het juiste soort behang. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van advies. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.