Renovlies aanbrengen

Renovlies aanbrengen kan door iedereen worden gedaan

Behangen is iets waar mensen nog wel eens tegenop zien. Iedereen die dit uiteindelijk gedaan heeft, zal ervaren dat met rust en aandacht behangen uitstekend te doen is. Ook voor een leek. Maar hoe zit dat met speciaal behang? Renovlies aanbrengen, bijvoorbeeld: is dat moeilijk? Dat is het zeker niet. Sterker nog: omdat dit extra stevige behang dikker en sterker is, laat het zich nog eenvoudiger aanbrengen dan normaal behang.

Hoe moet je renovlies aanbrengen?

Renovlies aanbrengen is niet wezenlijk anders dan het aanbrengen van normaal behang. Omdat dit behang zwaarder, dikker en sterker is, is het wel van belang dat u het aanbrengt met geschikte lijm. Wij maken dit eenvoudig voor u. In onze webshop kunt u direct bij het bestellen van uw behang ook bijpassende lijm bestellen. Renovlies aanbrengen kan direct op de muur. In tegenstelling tot normaal behang, hoeft u de muur niet voor te behandelen. Dit type behang is juist ontwikkeld om imperfecties aan de wand effectief weg te werken. Het aanbrengen van renovlies op een wand met scheurtjes of oneffenheden zorgt voor een prachtig egale wand die helemaal glad is en lang mooi blijft. Bovendien is het behang overschilderbaar. Ook dit is eenvoudig, want ondanks dat het behang is voorzien van vezels die het verstevigen, heeft het geen structuur en is het dus volledig glad.

Kies voor de juiste dikte

Renovlies aanbrengen is dus altijd een verstandige beslissing. Het oogt net zo mooi als regulier behang, maar is veel steviger, duurzamer en biedt bescherming. Heeft u een wand die geen bijzonderheden kent of slechts lichte beschadigingen heeft, dan is een lichtere soort renovlies perfect. Heeft de wand wat grotere oneffenheden of beschadigingen, kies dan voor een zwaardere behangsoort. Heeft u een vraag over wat voor u het beste werkt? Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van de ideale rol.

Bekijk assortiment
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.