Glasvezelbehang

Soorten glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een verzamelnaam van glasweefsel, glasvlies en renovlies.

Glasweefsel is wandbekleding die is gemaakt van glasvezels, die op een speciale manier zijn geweven. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende diktes en structuren en heeft als groot voordeel dat het zeer sterk is en gemakkelijk aan te brengen. Voorgeschilderd glasweefselbehang kan zelfs in 1 laag worden afgewerkt.

Glasvlies en renovlies
Glasvlies en renovlies zijn geperste varianten en daardoor vlak van structuur en tevens erg sterk. Deze producten creëren een goede beschermlaag op de muur, zijn naadloos aan te brengen en vormen daardoor een goed alternatief voor een gestucte en sausklare muur. Bij aanbrengen van goede kwaliteit glasvlies behang en renovlies behang, ontstaan namelijk minder snel beschadigingen dan bij stucwerk.

Renovlies bestaat uit papier met vezels. Reno staat voor renovatie. Renovlies wordt dan ook vaak gebruikt als versteviging voor oude muren, doordat het materiaal in staat is om kleine haarscheurtjes op te vangen. De sterk egaliserende werking maakt renovlies erg geschikt om te plaatsen op wanden die niet geheel glad zijn.

Glasvlies is geen papier maar bestaat uit glasvezels. Glasvlies is erg stootvast en is gemakkelijk te snijden. Bij glasvlies is de structuur van de glasvezels soms zichtbaar. Bij ons nieuwe glasvlies is dit niet het geval. Dit product is net zo strak als renovlies.

Let op:
alle producten kunt u per m1 bijbestellen. U kunt hiervoor de glasvezelbehanglijm. gebruiken. Ook de quality glass en de design glass zijn per m1 bij te bestellen.

Sommige producten zijn niet in 50m2 rollen verkrijgbaar, maar alleen in 25m2 rollen en ook  per  m2.

 

 

© 2011 - 2020 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel