Renovatievlies

Renovatievlies egaliseert wanden

Na verloop van tijd kan de conditie van uw wanden achteruit gaan. Natuurlijk verweer, maar vooral stoten en andere kleine ongelukjes kunnen zorgen voor lichte schade. Stoort u zich aan de uitstraling van uw wand, dan is er een eenvoudige oplossing. Renovatievlies is perfect om kleine beschadigingen weg te werken en uw wanden te egaliseren. Bovendien zorgt dit behang voor extra stevigheid en bescherming tegen toekomstige schade.

Wat is renovatievlies?

Renovatievlies is een speciaal soort behang. Deels bestaat dit - net als normaal muurbehang - uit papier. Dit papier is echter verstevigd met extra sterke vezels. U voelt het verschil direct. Dit behang is dikker en steviger. Desondanks kan het gewoon overschilderd worden. Het resultaat is een prachtig strakke en egale wand waaruit alle oneffenheden en beschadigingen weggewerkt zijn.  Door zijn unieke structuur kan renovatievlies niet alleen oneffenheden, maar ook kleine scheurtjes in de wand wegwerken. Zeker wanneer de wand op meerdere plekken oneffenheden of beschadigingen heeft, is dit behang een uitstekend alternatief voor stucen. Bovendien wordt uw wand hiermee minder kwetsbaar voor nieuwe beschadigingen. Iedereen kan dit behang aanbrengen. Het aanbrengen is niet anders dan normaal behang. Het enige verschil is dat u speciale lijm gebruikt. Omdat het behang dikker en van een zwaardere kwaliteit is dan gebruikelijk, is het aanbrengen in veel gevallen zelfs eenvoudiger. Het behang laat zich eenvoudig hanteren en zal niet scheuren.

Renovatievlies kopen

Bij Glasvezelbehang.nl kunt u renovatievlies kopen. Wij bieden u veel verschillende mogelijkheden. Wie zelf zijn/haar wand helemaal naar eigen wens wil afwerken, kan het best kiezen voor een effen vlies in een lichte kleur. Wie een kant-en-klare wand wil creëren, kan dit doen met behang in de gewenste kleur of met een specifiek dessin. Wij bieden u veel verschillende opties. Bekijk de mogelijkheden in de webshop en neem vooral contact met ons op als u een vraag heeft.

© 2011 - 2021 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel