Renovatievliesbehang

Renovatievliesbehang voor een mooie, sterke wand

Wanneer uw wand beschadigingen heeft opgelopen of wanneer het tijd is om deze weer als nieuw te laten ogen, kunt u dit op verschillende manieren doen. Renovatievliesbehang is perfect geschikt om te zorgen voor een prachtige egale wand die u vervolgens kunt overschilderen. Dit type behang is ontzettend stevig en heeft als groot voordeel dat beschadigingen worden weggewerkt en kleine oneffenheden worden geëgaliseerd. Dit alles gaat niet ten koste van de uitstraling, want het oogt als normaal behang.

Renovatievliesbehang is extra stevig dankzij vezels

Renovatievliesbehang is anders dan regulier behang omdat het is versterkt met vezels. Het is extra stevig, maar desondanks geschikt voor allround gebruik. Het kan ook worden overschilderd, maar als u dit niet wilt, kunt u kiezen uit een rol met dessin of print. Renovatie vliesbehang is perfect geschikt om de stevigheid en uitstraling van een oudere of licht beschadigde wand naar een hoger niveau te tillen. Een extra voordeel van renovatievliesbehang is dat het kleine scheurtjes en oneffenheden in de wand kan wegwerken. Zeker bij wanden die wat meer beschadigingen kennen, is het aanbrengen van dit behang in veel gevallen nog beter, handiger en duurzamer dan stucen. U weet namelijk zeker dat de gehele wand optimaal wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen. Het aanbrengen van dit behang is niet moeilijk. Het laat zich vergelijken met het aanbrengen van normaal behang. Het voornaamste verschil is dat het renovatievliesbehang net iets dikker, steviger en stijver is. Bij het aanbrengen heeft dit als voordeel dat het behang goed te hanteren is en niet snel scheurt. U brengt het aan met speciale lijm.

Renovatie vliesbehang kopen

Renovatievliesbehang bestelt u eenvoudig online in de webshop van Glasvezelbehang.nl. Wij bieden u veel verschillende soorten in uiteenlopende diktes, zowel effen qua kleur in meerdere tinten als met print of dessin. Wij zijn een specialist op het gebied van structuurbehang. Daarom mag u altijd A-kwaliteit verwachten tegen scherpe prijzen. Heeft u een vraag over het behang? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

© 2011 - 2022 Dé Glasvezelbehang Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel